22 september 2006

Sagt och gjort!

21 september 2006

Torsdag

Man kan ju inte vara annat än nöjd över att det är torsdag igen. Det betyder att det är fredag imorgon och helgen stundar.

Här i Världsmetropolen skiner solen och det är åtminstone 18 grader varmt. Ännu en gång har vi blivit inbjudna till Gammelbästisen på middag. Att bo här är som att ha en egen restaurang rätt över gatan!

-Skotten, vad ska vi laga för middag idag?
-Äsch, vi äter ute ikväll va?
-Okej, jag kollar vad Gammelbästisen ska laga för mat ikväll.

Eftersom gårdagens basketträning var så hård med ruscher, hopp, bollbehandling och otäcka övningar signerade VBK, ska jag beställa pizza med extra mycket ost och salami.

14 september 2006

Middag

Saker att vara nöjd med torsdagen den 14 september.

Jag kom hem trött och seg efter en dag på jobbet. Nuförtiden, eventuellt åldersrelaterat, är jag det för det mesta. Åtminstone under veckan.

Väl hemkommen ser jag att Skotten har städat hela garaget! Nöjd!

Går över till Gammelbästisen för att utbyta dagens händelser. Blir inbjuden på spagetti och köttfärssås. Nöjd!

Vad mer kan en seg 42-åring begära.

Nu stundar en träningsmatch mellan Eskilstuna Basket och Örebro.

Livet är komplett!

Gammelbästisen står och lagar spagetti och köttfärssås just i detta nu.

11 september 2006

Upphittat!

Saker börjar dyka upp i mitt hus, saker som varit nerpackade i flera månader.

I går kväll hittade jag min stora svarta dagbok som jag inhandlade i huvudstaden förra året. I ett försök att bli positiv skrev jag då ned allt som jag var nöjd med under dagen. Nästan som en blogg ... fast på vanligt vitt papper som ingen annan läste.

Sedan tog visst inspirationen slut någon gång i februari när besiktningsmannen upptäckte ingjutna spikreglar i betongplattan. Den svarta dagboken försvann och dök inte upp förrän igår.

Kanske är det dags att hitta alla bra saker som händer varje dag. Igen.
I dag t.ex. är jag nöjd över att jag kan gå förbi min f.d. rabatt utan att bryta ihop. Så här vackra blir rabatter om man lämnar dem ifred i ett halvår. Nästa vår ska den bort. Sand, grus och stenar blir vår nya melodi.

08 september 2006

Fredagkväll

Bloggeriet är komplicerat. Egentligen vill jag blogga varje dag ... men det fungerar inte. Livet rusar liksom på. Jobbet pockar på, barnen vill saker och behöver hjälp, huset behöver städas ... det blir liksom inte alltid som man vill.

Men ... jag gillar bloggen och jag slutar inte.