08 september 2006

Fredagkväll

Bloggeriet är komplicerat. Egentligen vill jag blogga varje dag ... men det fungerar inte. Livet rusar liksom på. Jobbet pockar på, barnen vill saker och behöver hjälp, huset behöver städas ... det blir liksom inte alltid som man vill.

Men ... jag gillar bloggen och jag slutar inte.

6 Comments:

Blogger Victoria said...

Bra. Sluta inte. Vi är många som läser. /Victoria

09 september, 2006 00:57  
Anonymous Cina said...

Det är roligt att läsa din blogg så jag undrade just. Håller med Victoria. Sluta inte. Men det är ju så att det finns alltid annat som drar. Just nu t ex, ska ett av sovrummen tömmas för de gamla tapeterna har liksom krullat upp sig och nya behövs. (har tejpat som en galning i nedre kanten men det håller inte i längden) skulle bara pausa och så hamnade jag här. Så kan det kan gå!

09 september, 2006 11:29  
Blogger Source said...

Med din periodicitet så tycker jag att du ska blogga en gång om året. Samma datum. Det blir lättare för dig och det blir lättare för besökarna att komma ihåg. Välj en dag som är lätt att komma ihåg som Vitrysslands nationaldag. Sedan kommer alla förbi och betygar sin heder och överlämnar blommor och choklad på din bloggdag.

09 september, 2006 11:30  
Anonymous Kicki said...

Jag väntar på en rapport från dagen du tillbringat med min pojkvän i trångt utrymme.

09 september, 2006 20:06  
Anonymous plastis said...

Klart att du ska fortsätta blogga...Det kommer ord när det kommer... Jag tittar in titt som tätt o kollar om du skrivit nåt... Jag längtar till varje gång jag öppnar sida för att få se om nåt spännande har hänt.... Fortsätt du bara, men kom ihåg DIN TID också.... Kramar

11 september, 2006 11:48  
Blogger bästisgrannen said...

Ni är snälla allihopa. Kicki- Jag ska blogga om min spännande dag med din pojkvän:)

11 september, 2006 12:52  

Skicka en kommentar

<< Home