13 maj 2006

Damer B

I vårt kollektiv ska vi ikväll inrymma sexton andra människor. I kväll går nämligen årets basketfest av stapeln: Damer B:s årliga avslutningspartaj. Alla är involverade. Gammelbästisens man sopsorterar och trycker in ännu fler grejjer i källaren. Barnen målar basketbollar och hänger upp dessa överallt i hela huset. Av mitt gamla klinkersgolv har vi gjort placeringskort. (Vi återvinner.) Gammelbästisen själv skriver ut fina diplom (för årets prestationer) och gör en listig frågesport som vi nog måste ta tidigt under kvällen. Själv har jag gömt mig i mitt rum för att blogga.

Det här är mitt diplom. Det här är vad mina lagkompisar tycker om mig.

8 Comments:

Blogger Louise said...

Åh, hoppas att ni har/hade kul. MIn fest involverade slagsmål, bråk och poliser, men även massor av roligheter. Tycker ändå att det var tråkigt att jag inte kunde komma på basketfesten.

14 maj, 2006 02:07  
Blogger bästisgrannen said...

Du måste komma nästa år.

14 maj, 2006 06:50  
Anonymous Kicki said...

Hoppas ni hade kul. Det gör lilte ont i hjärtat att ha missat en Damer B-fest för första gången. Må det bli den enda!

Ska nu snart på kollektivbesök!

14 maj, 2006 15:42  
Blogger bästisgrannen said...

Välkommen hit, och se till att du inte missar någon mer fest. Jag kan fortfarande inte förstå varför du kastar bort din baskettalang.

14 maj, 2006 20:17  
Anonymous Kotten said...

"Årets stöhhn" hade ju lika gärna kunna delats ut i mer officiella sammanhang, och då till Messias Sahlström (eller är det kanske Mattias han heter?). Och han har ju haft en framgångsrik karriär mha detta stöhhn - samma måste väl gälla för dig? :-))

15 maj, 2006 13:51  
Blogger bästisgrannen said...

Kotten- är du också basketspelare? Jag önskar att jag hade varit lika lång och duktig som herr Sahlström. Tyvärr är det nog bara stönet som vi har gemensamt:-) Gammelbästisen har blockat honom en gång, har hon berättat. Långt senare kom det fram att han bara var tolv år vid denna tilldragelse:)

15 maj, 2006 20:34  
Anonymous Kotten said...

Vilken syn - Gammelbästisen blockandes Messias! Det hade jag velat se! :-)

Men få se nu, om han var 12 då så var väl hon typ 14? Men han kanske var sen när det gällde att växa till sig?

Jag är gammal basketspelare, fast mest betoning på gammal... Och numera består basket för mig mest av att vara åskådare. Ett trasigt knä och två trasiga handleder är inget bra att ha på en basketplan.

16 maj, 2006 08:17  
Blogger bästisgrannen said...

Kotten- stackars dig med skadorna. Det låter som krämporna vi har i vårt lag. De flesta av oss är gamla rävar. När det gäller Messias och GB så säger hon att M var otroooligt lång redan då, men eftersom hon flaxade rätt mycket med armarna (det gör hon fortfarande) så blev det en block på något mystiskt sätt.

17 maj, 2006 09:45  

Skicka en kommentar

<< Home