17 november 2006

Paltafton

Ikväll är jag bjuden på palt tillsammans med VBK och Gammelbästisen. Palt, lingonsylt, mycket smör och mjölk. Mmm ...

Risken att jag får paltkoma är stor.

Uppdatering:

Här ska Gammelbästisen trycka in lite fläsk i paltsmeten.



Sedan trycker hon ihop de små liven och rullar dem till fina paltar. Sedan ska de kokas.

Mmm ... det var jättegott. Nu vill jag bara sova.

11 november 2006

Basketmatch

I dag var det dags för ännu en basketmatch. Jag trodde att vi skulle åka till Norrköping, men det visade sig att det var Linköping som var våra motspelare idag. Det är inte lätt att vara förvirrad och okoncentrerad.

Gammelbästisen stod och väsnades med bilen utanför mitt hus klockan 11:00 och i samma veva som jag klev in i hennes bil så var all världens misär bortglömd, åtminstone för min del.

Basket är den roligaste sporten jag vet, och mitt lag är nog det trevligaste lag jag spelat med på länge.

Basket rules!

Gammelbästisen äter frukost/lunch på väg till matchen i Linköping. Kaffe, macka och snack om livet. Vad mer kan man begära en lördagmorgon?

Gammelbästisen och Shortsie väntar på byte. Matchen är i full gång med snygga "moves" och endast två snabba uppspel. Vi var hur coola somhelst!

Vi var lugna, organiserade och ettriga. Precis som VBK instruerat oss att vara. Linköping försökte att stressa oss men idag gick det inte. Åldern och rutinen tar ut sin rätt ...

VBK, Sprintern, Rödluvan och alla andra blir här sms-informerade om segern i Linköping. (I samma omklädningsrum satt vi och deppade i våras när vi efter förlängning hade förlorat mot Visby med 1 poäng.)

Här är alla lirare idag. Vi vann mot Linköping med 20 poäng!