21 augusti 2006

Skolstart


Idag var det skolstart här i Världsmetropolen. Mitt yngsta barn började första klass.

Hm, det betyder att jag inte är småbarnsmamma längre. Fort var det gjort!

Det är värst vad tiden går snabbt nuförtiden. Jag hinner inte riktigt med i svängarna.

9 Comments:

Blogger Lotten Bergman said...

Gääääsp, måndag igen hur ska jag orka swooooosch! men är det redan fredag vilken snabb vecka swoooooppsch! har du köpt nåra julklappar?

21 augusti, 2006 22:31  
Blogger bästisgrannen said...

Exakt!

21 augusti, 2006 22:32  
Blogger bästisgrannen said...

Anne-Maj - Ja, här är det skolstart 21 augusti. Julavslutningen är på olika ställen beroende på vilken skola man går i.
Veckoschema och huvudlöss är exakt likadant:)
Fick hem ett antal papper i går em.

22 augusti, 2006 08:06  
Anonymous Anonym said...

papper, papper... utflykt, fixa fika, eldningsförbud... gympakläder, utekläder, extrakläder, märka kläder, huga, nu börjas det igen, planera schema, planer, planera är inte min dröm här i livet...

22 augusti, 2006 10:59  
Anonymous Anonym said...

Ja, fort går det! Och det håller i alla fall huvudet igång.... Mitt äldsta barn tog studenten i våras, har nu fast jobb och flyttat hemifrån så hennes frågor kretsar kring försäkringar, facket, lönekonto, vilken färg ska hon ha på vardagsrumsgardinerna?? o s v. En har börjat i nian och drabbats av TONÅRSTRÖTTHET! Hennes fråga inför allt "VARFÖR"? Någon som känner igen??? En har börjat fyran i ny skola, läskigt, spännande och äntligen är skolan på gångavstånd och så Lilla Systern som minsann börjat i tredje klass nu! Nä, rätt som det är har man inga små barn men kylen är i alla fall redan dagen efter skolstart full med lappar och listor.. och redan har ett busskort kommit bort! Och va?! Gympapåsarna hängde jag ju bestämt in i förrådet i juni.... Hmmm.. Lilla Systern kom med dem lite förläget, påsarna hade passat så bra att förvara kastanjer i. Och ja, Stora Syster, man kan vara med enbart A-kassa men...... Ja, så där har ju då hösten rullat på. I en dag! Tur jag tog mycket kort under vår underbara semester, det känns redan som förra året!

22 augusti, 2006 13:20  
Anonymous Anonym said...

Nä snart är det att följa med på konfirmation. Tiden går fort i bland när man har roligt. Tack för gästboksinlägget och tack själv.

22 augusti, 2006 16:01  
Blogger bästisgrannen said...

Source- Har de ingen ordning där i Danmark? Billigast blir det väl att anställa datorer och resurspersonal ... utan elever.

Plastis och anonym- Nu är mitt kylskåp fullt med lappar och yngsta skolbarnets fickor är fulla med ekollon. Gympapåsarna har vi inte hittat ännu. De ligger nog nedpackade i någon av flyttlådorna som fortfarande står i garaget. Det får bli ett av helgens jobb.

22 augusti, 2006 19:25  
Blogger bästisgrannen said...

Christer- Tiden går fort när man har roligt:) Det betyder nog att man har roligare ju äldre man blir.

22 augusti, 2006 19:30  
Anonymous Anonym said...

Jag går direkt på väsentligheterna ; att bli småbarnsmamma igen är LÄTT ordnat !!!

23 augusti, 2006 13:23  

Skicka en kommentar

<< Home